arthritis

به معنای عفونت مفاصل است و زمانی به وجود می آید که مواد سمی تحریک کننده به درون مفاصل راه یافته باشند. ترکیب بدن انسان از مواد اسیدی  و بازی تشکیل شده است که حدِّ معمول این محیط بازی و اسیدی را ما با کلمه ای به نام پ . هاش(PH) نمایش می دهیم. شیمی بدن انسان باید همواره آلکالی(قلیایی و یا بازی) باشد بین 4-7 تا انسان سالم بماند. اگر شیمی بدن انسان از حالت بازی (قلیایی) به اسیدی گرایید، آن وقت است که بیماری ها شروع می شوند و یکی از این بیماریها همانا آرتریت است که در این حالت اسیدی شدن خون باعث می شود که مفاصل و استخوانها مواد بازی خود را ازدست بدهند تا زمانی که بدن بتواند به وسیله ی این مواد بازی دوباره تعادل اسیدی بازی خود را برقرار سازد، زیرا ما می دانیم که اسیدها بازها را خنثی می کنند. بدن برای خنثی کردن حالت اسیدی خون باید مدام به مواد بازی خود دستبرد بزند که این مواد در استخوان ها و دندانها و مفاصل هستند. هراندازه ما از غذاهای  اسیدساز و اسیدی استفاده کنیم باعث این می شویم که بدن مرتب از ذخایر بازی خود بیشتر استفاده کند و به همین علت نه دندان سالم برایمان باقی می ماند و نه استخوان سالمی و نه مفصلی که بتواند این همه بار را تحمل کند. وقتی که درجه ی قلیایی بودن خون کم می شود بدن برای اینکه از انهدام بیشتر و بیماریهایی مانند آرتریت جلوگیری کند، مجبور است که به مواد قلیایی موجود در سایر اندامهای دیگر خود دستبرد بزند زیرا موجودی اش در خطر است. بدن با درایت و کاردانی که ما از آن بی خبریم همه چیز را در خود بررسی و متعادل می کند، زیرا اوقسمتی از عقل کل است.

انواع آرتریت

آرتریت انواع متفاوت دارد ، زیرا علت تمامی آنها یکسان است و آن ضعیف و مسموم شدن بدن است. عادات مضر که ما عنان گسیخته آنها را ادامه می دهیم بدون اینکه به عواقب بعدی آنها توجهی کنیم دیر یا زود باعث انهدام بدنمان و بیماری آرتریت خواهند شد و ما این انهدام را با اسامی گوناگون نامگذاری کرده ایم، اما نمی خواهیم و نمی توانیم فکر کنیم که علت اصلی تمامی انواع آرتریت بی اعتنایی نسبت به قوانین طبیعت و برآورده نکردن نیازهای اساسی بدن است. کسی که نان و گوشت می خورد قادرنیست درست فکرکند و در بیشتر حالات مانند مست کرده ها است. سالها کشیدن سیگار و انواع مخدرات دیگر و نوشیدن نوشابه های الکلی و قهوه و چای وخوردن مواد سمی و اسیدی دیگرکه در آب و موادغذایی کارخانه ای از پیش تهیه شده موجود است، همه و همه برباددهنده و غارت کننده ی مواد قلیایی بدن و عامل بروز آرتریت هستند ، زمانی به خود می آییم که دیر شده است. وقتی که اسیداوریک در بدن انبارشد باعث عفونت مفاصل  می شود. ما بدون اینکه فکر کنیم در هر وعده غذا با گوشت که ماده ای برای عیش و عشرت است، شکم خود را پرمی کنیم و غافل از این شده ایم که انسان گوشتخوار  نیست، میوه خوار است. خوردن پروتئین و نشاسته باعث تخمیر و به وجودآمدن باکتریهای خطرناک در بدن می شود. همچنین خوردن مواد نشاسته ای با مربا و قند و شکر و انواع شیرینی ها، باعث اسیدی شدن و انهدام مفاصل و استخوانها و دندانها و علل بروز آرتریت می شود. غذاهای مدرنی که به تازگی وارد فهرست غذایی انسان متمدن امروزی شده، او را به انسان قوزدار و کُره ی زمین را به علیل خانه ای همگانی تبدیل کرده است. امروزه نه تنها انسان بیمار است، بلکه سیاره ی ما بیمار است و کسی هم گوش شنوا ندارد، زیرا همگی مسموم هستیم و نمی توانیم واقعیات را درک کنیم. مواد مسموم کننده ی سمی نه تنها باعث انهدام مفاصل و مواد قلیایی و مواد غذایی بدن ما می شوند، بلکه ما را به  سرطان و آرتریت نیز مبتلا می سازند؛ زیرا سرطان و بیماری آرتریت یعنی بی رمق شدن. وقتی که مواد پروتئینی موجود در مفاصل(پروتئوگِلیسیان) که پروتئین موجود بین مفاصل هستند از مفاصل بیرون رانده شدند، آنوقت است که مواد سمی جانشین آنها می گردد و باید منتظر عفونت بود.

– نوع دیگری از آرتریت وجود دارد که در آن مفاصل عفونت نمیکنند، بلکه بیمار می شوند. نوع آرتریت نوع روماتیسمی آن است که با عفونت توأم است و شامل مفاصل و استخوانها و سایر اندامهای حرکتی بدن می شود. مواد سمی که در اثر تخمیر و نفخ مواد غذایی در بدن به جا می مانند، بدتر از همه تخمیری که در اثر خوردن گوشت و نشاسته با مواد شیرین به وجود می آید باعث به وجودآمدن محیطی بسیار اسیدی در بدن می شود که در نوع خود بی نظیر است. باکتریها و مواد سمی حاصل از تخمیر وارد خون می گردند و از آنجا به مفاصل و بافتهای پیوندی و ماهیچه ها فرستاده و انبار می شوند. برای مثال وقتی که شما ماکارونی را با گوشت می خورید و پس از چند دقیقه به خنده می افتید، از اینجا ابتدای تخمیر شروع می شود و طولی نخواهد کشید که شما به کارخانه ی کوچک الکل سازی تبدیل شده اید، زیرا حاصل هر تخمیری تولید الکل است. اگر شما انگور را در ظرفی بریزید، پس از چند روز می گندد و تولید باکتری میکند که این باکتریها شیرینی انگور را میخورند و الکل تولید می کنند و شما با دستگاه تقطیر می توانید الکل موجود را از محلول جدا کنید یا سرکه، ماست، پنیر، نان و شراب که همگی در اثر تخمیر به وجود می آیند، حاوی میلیاردها باکتری هستند. نان این لقمه ی مقدس را مورد بررسی قرار دهیم: گندم را آرد می کنند و به آن مایه خمیر یا مخمر دیگری می زنند و باآب و نمک خمیر می کنند، پس از مدتی کوتاه این خمیر می ترشد(وَر آمدن) وقتی که ترشید، تولید باکتری  می کند و ما این خمیر را که باکتری در آن رشد کرده می پزیم و می خوریم و بدین ترتیب مقدارزیادی باکتری مرده و نیمه جان را وارد بدن خود می کنیم. در آزمایشگاه افرادی به نام باکتری و میکروب و سموم شناس(توکسیکولوژها) که کارشان از صبح تا شب بررسی و آزمایش و تحقیق برروی باکتریها و میکروبها است بدون اینکه بدانند این مواد سمی چگونه وارد بدن انسان شده اند. هیچ ماده غذایی بدتر از نان، بدن را اسیدی نمیکند، نان همان دانه ای است که خداوند ما را از خوردن آن منع کرد.

علت

اصولا آرتریت به معنای التهاب مفصل است و این التهاب عمدتا در بافت سینوویال ایجاد میشود. پس در هر آرتریت التهاب بافت سینوویال وجود دارد. با این حال این التهاب میتواند منجر به افزایش ترشح مایع مفصلی بشود و یا ممکن است مقدار ترشح و تولید مایع مفصلی طبیعی باقی بماند. با این حال در غالب آرتریت ها خواص و جنس مایع مفصلی تغییر میکند.

مهمترین علل آرتریت مفاصل که میتواند موجب افزایش مایع مفصلی و در نتیجه ورم مفصل شود .

خواننده گرامی ، پیشنهاد می شود مطالب زیر را جهت کسب اطلاعات بیشتر در زمینه بیماری ها مطالعه فرمایید.

– درمان آرتریت با ترکیبات طلا

– استفاده صحیح ازترکیبات طلا در درمان آرتریت

– درمان آرتروز شانه

منبع : کتاب بیماری های مفصلی

دکتر محی الدین فصیحی هرندی، فوق تخصص درد
آدرس مطب 1: تهران- بزرگراه جلال آل احمد (شرق به غرب)- نرسیده به بزرگراه چمران- نبش کوی پروانه- پلاک 2 -ساختمان پریسا- طبقه دوم- کلینیک درد چند تخصصی آسا
آدرس مطب 2: تهران – میدان توحید – ابتدای ستارخان – نبش کوثر یکم – ساختمان پزشکان کوثر – طبقه دوم



مشاوره درد

moshavere