پیشگیری از میگرن با مصرف دارو

شما برای کنترل میگرن نیاز به برنامه ای منظم دارید. زمانی که علایم میگرن شروع شد داروهایتان را با سرعت مصرف کنید. به علاوه برای درمان هر چه سریع تر میگرن ها داروهای پیش گیری کننده نیز مهم هستند.

اگر مبتلا به چند نوع سردرد هستید یا اگر سردرد سبب ناتوانی شده است پس درمان پیش گیری لازم است. خیلی از پزشکان انواع مختلف داروها مانند بتابلوکرها، بلوک کننده های کانال کلسیمی، ضدافسردگی و داروهای ضد صرع را برای پیشگیری از میگرن مزمن تجویزمی کنند.. مکمل هایی نظیر منیزیوم، ریبوفلاوین و ملاتونین گاهی اوقات استفاده می شوند

تشخیص محرک ها در پیشگیری از میگرن

هنگامی که محرک های میگرن را ارزیابی کنید، می توانید برنامه ریزی دقیقی برای اجتناب از قرار گرفتن در این موقعیت ها داشته باشید و از بروز میگرن پیشگیری کنید. مهم نیست چه قدر شکلات یا نوشیدنی های کافئین دار دوست دارید، اگر آن ها سردردمیگرنی شما را تشدید می کنند برای پیشگیری از میگرن بایستی از مصرف شان خودداری کنید.

بعضی از محرک ها مانند تغییرات آب و هوایی قابل اجتناب نیستند، اما برای آن ها نیز می توانید برنامه ریزی داشته باشید. از اخبار آب و هوایی مطلع شوید و قبل از شروع  سردرد میگرنی اقدامات لازم را  برای پیشگیری انجام دهید.

یا اگر عطر شما را تحریک می کند، اجازه دهید تا دیگران از این موضوع آگاه شوند. خیلی از مردم ایده ای در مورد میزان دردناک بودن میگرن ندارند و آن را یک مشکل موقتی جزئی می پندارند ولی اگر فکر کنند، آلرژی دارند بیشتر به آن توجه می کنند.

 استرس و تشدید میگرن

استرس ممکن است در اثر حوادث یا شرایط اطراف، واکنش های فردی به تنش ها و یا ترکیبی از این عوامل ایجاد شده باشد. از جمله منابع عمده بیرونی استرس که مس تواند با عث بروز میگرن شود می توان به مشکلات دراز مدتی مثل روابط خانوادگی ناراحت کننده، بیماری های ناتوان کننده، بیکاری و نیز تغییرات عمده مثل ازدواج یا جابجایی منزل و جمع شدن استرس های روزانه مثل دیر رفتن به سر کار یا گیر کردن در ترافیک اشاره کرد.

از جمله الگوهای رفتاری ایجاد کننده یا تشدید کننده ی استرس و بروز میگرن نیز می توان به ناشکیبایی و پرخاشگری، عدم اعتماد به نفس و احساسات سرکوبگری مثل تنش یا اضطراب اشاره کرد.

استرس بسیار زیاد و تشدید میگرن : مرگ فرزند و یا همسر، طلاق، ابتلا به بیماری یا آسیب دیدگی، از دست دادن شغل، جابجایی

استرس زیاد و تشدید میگرن : بازنشستگی، بیماری وخیم یکی از اعضای خانواده، بارداری، تغییر شغل، مرگ یکی از دوستان نزدیک

استرس متوسط و تشدید میگرن  : وام سنگین گرفتن، شروع به کار یا ترک کار، مشکل داشتن با خویشاوندان سببی، مشکل با رئیس در محل کار

استرس کم و تشدید میگرن : تغییر شرایط کاری، تغییر مدرسه، تغییر عادات غذایی، تعطیلات و بدهکاری

images_4

کاهش استرس و پیشگیری از میگرن

هر شخص زنده ای مجبور است دوره هایی از استرس را تجربه کند. شما نمی توانید تمام استرس ها را از زندگی تان حذف کنید، اما می توانید اثرات آن ها را بر روی خودتان محدود نمایید، چون استرس یک محرک اصلی میگرن برای اکثر مردم است. پس بایستی برنامه ای برای کنترل استرس و پیشگیری از میگرن داشته باشید.

-برای کاهش استرس و پیشگیری از میگرن هر شب حداقل 7 ساعت بخوابید.

–  برای کاهش استرس و پیشگیری از میگرن وعده های غذایی تان را حذف نکنید

– برای پیشگیری از میگرن تمدد اعصاب یا سایر تکنیک های کاهش استرس را یاد بگیرید.

– برای  پیشگیری از میگرن علایم شخصی استرس خودتان را تشخیص دهید. این علایم می تواند کشش عضلات گردن انقباض شکم و یا سایر علایمی که بدن در هنگام روبه رو شدن با استرس بروز می دهد باشد.

– اگر می ترسید که استرس منجر به سردرد میگرنی شما شود، استفاده یکی از داروهای پیش گیری کننده نظیر توپاماکس را مد نظر داشته باشید.

– برای پیشگیری از میگرن سعی کنید حوادث استرس زایی را که در شرف وقوع هستند را محدود کنید تا میگرن تحت کنترل بیشتری باشد.

در این زمینه بخوانید…

میگرن قاعدگی

علل میگرن

میگرن چیست

سردرد گردنی

عوامل سردرد

آشنایی با انواع سردرد

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

keyboard_arrow_up